ADAPTACIÓ DE L’AGRICULTURA AL CANVI CLIMÀTIC

Xerrada

dimecres 10 juliol, 19:00 a 21:00

L'ERA

LA TERTÚLIA A L’ERA PARLARÀ DE L’ADAPTACIÓ DE L’AGRICULTURA AL CANVI CLIMÀTIC

Dimecres 3 de juliol, de 7 a 9 de la tarda al Centre Cultural Cal Sitjes, d'Artés.

L’assistència és lliure i no cal inscripció prèvia.

La propera Tertúlia a L’Era tractarà com l’agricultura necessàriament s’ha d’adaptar al canvi climàtic que ja està succeint: diferències en la data de sembra i collita, necessitat de regs de suport, malles per ombrejar als horts... Són accions o efectes que ja s’estan notant. En parlarem de manera oberta, exposant dubtes i oferint suggeriments dimecres 3 de juliol a Cal Sitjes.

La Tertúlia Agroecològica a L’Era és un espai informal de debat i intercanvi d’informació obert a tothom sobre temes tècnics, socials o econòmics a l'entorn de l'agricultura ecològica. Cadascú intervé quan vol, en una conversa fluida, flexible i senzilla.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges