Contes d'un cove

dissabte 9 maig, 12:00

De la companyia De Parranda.

La Ketty, pubilla de la masia de Can Tidubi, no sap què vol ser de gran. Seguint el consell del seu avi cisteller, decideix viatjar per tot arreu: a les Terres del Sud, Nord, Est i les de l’Oest. Coneix diferents formes de fer, de ser i de solucionar problemes i els explica als seus veïns tot enviant una postal! Històries i contes amb cistelles, senalles, baguls i coves a cabassos: res es crea ni es destrueix...tot es transforma! Es transforma en un poble, en un tren, en un taxi, en la gran Muralla, en un restaurant, i fins i tot en un pastís gegant, molt gran, immens! Però tot i així, no és veu perquè està molt ben amagat..

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges