CORRELLENGUA 2017

Altres

diumenge 12 novembre, 17:00

Coincidint amb el 125è aniversari del seu naixement, la CAL ha decidit dedicar el Correllengua 2017 a la il·lustradora i narradora infantil Lola Anglada, una aposta cap a un model de Correllengua encaminat a donar veu a personatges poc presents i amb poc reconeixement social. El gruix d’actes i les activitats del moviment —que enguany arriba a la 21a edició— recordaran no només la importància de l’obra de l’artista, sinó també el seu compromís amb els valors cívics, democràtics i catalanistes i el seu esperit feminista.

L'acte central del Correllengua d'enguany tindrà lloc dissabte 12 de Novembre a la sala Dos de Gener a partir de les 17h amb activitats diverses ( cartell) i un berenar popular, el qual donarà pas a les 18h a l'espectacle "El més petit de tots".

Per a més informació del Correllengua podeu donar un cop d'ull a la pàgina: https://correllengua.cat/ 

 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges