FESTIVAL TEST 2021

Teatre

dissabte 23 octubre, 17:30

El FESTIVAL TEST d'enguany, ens permetrà fer un recorregut a la nostra mida al Complex cultural de Cal Sitges, durant la tarda del dissabte 23 d'octubre, i gaudir de 5 espectacles d'una manera pròxima, original i diferent. Aquests són,

SILENT ADVENTURES

Gaudiràs en grup de la teva música preferida, creant coreografies i ballant per Artés. I ja saps... els teus moviments són increïbles, el que passa que encara no ho saps!

Hora: 17:30h / 19h

Recomanat per totes les edats.

NO PASTANAGA. Cia. Espavila

NO PASTANAGA és un espectacle de circ ambiental i íntim desenvolupat en l’atmosfera intensa de la guitarra espanyola a mans de Xavier M. Albuixech.

Gaudirem d’un viatge audiovisual per a tots els públics. Acrobàcia, equilibris i piruetes musicals per part dels quatre artistes multidisciplinaris que formen la Companyia Espavila.

Hora: 18h / 19h

Recomanat per totes les edats.

F.R.A.U. 

Què passaria si l’excepcional fos allò mediocre? Si el que et fa especial sorgís de les coses quotidianes? Què passa quan dipositem tota l’energia en EL NOSTRE SOMNI?

Una reapropiació del concepte de l’èxit, la visibilització d’emocions tabú i una crítica al sistema productiu i al mite dels somnis.

Hora: 18h / 19h

UNA OBRA AL NACIONAL

Dues actrius estan disposades a fer qualsevol cosa per fer-se un lloc dins del món del teatre. Portaran aquesta idea fins a les últimes conseqüències.

Res no les deturarà fins a estrenar una obra al Nacional.

Hora: 18:30h / 19:30h

Recomanat per totes les edats. 

PERDRE EL TEMPS

T’has plantejat mai quant temps perds a la teva vida? Creus que inverteixes bé el temps? Quantes vegades has pensat que al teu dia li falten hores?

Una comèdia que ens permetrà reflexionar sobre el temps. No perdis el temps i vine a riure amb nosaltres.

Hora: 18:30h / 19:30h

ENTRADA GENERAL: 6 euros.

ENTRADES A WWW.CULTURA.ARTES.CAT 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges