Oliu, el petit llenyataire

Teatre

diumenge 14 juny, 12:00

A l'Auditori de Cal Sitjes.

Titelles i ombres a càrrec de Rocamora Teatre.

Oliu té sis anys. A la nit demana al pare que li expliqui el conte que més li agrada. Abans d’acabar-lo, l’Oliu s’adorm i en el somni, ell i els pares ocupen els rols dels personatges del conte: Una família llenyataire, on el pare ha de marxar lluny a treballar i la mare i els tres germans han de viure amb el que tenen. A l'hivern, la llenya s'acaba i la mare fa anar al bosc al fill gran a buscar-ne. Aquest torna ferit. Després hi va el mitjà i també es fa mal. El petit -l'Oliu-, convenç la mare i hi va. En el bosc ell ajuda un ancià i aquest li mostra com omplir el llenyer sense esforç... L'Oliu ho fa i així arriba a casa amb tota la llenya. I just llavors torna el pare, que és el que l'Oliu més desitjava.

Just a temps, perquè és hora d'esmorzar i anar a escola.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges