Presentació "OFICINA D'HABITATGE"

dijous 5 juliol, 20:30 a 22:00

Presentació de la "Oficina d'Habitatge"

 

Dins dels pressupostos participatius va sorgir la creació d'una Oficina d'Habitatge que centralitzi les actuacions relacionades amb l'habitatge a Artés. Al llarg d'aquests mesos s'ha estat treballant per a la creació de l'oficina que serà presentada el proper dia 5 de juliol.

Així doncs algunes de les tasques previstes per a quan aquesta oficina funcioni seran la creació d’una Borsa d’Habitatge que inclogui habitatges de lloguer social i masoveria urbana, donar informació i tramitació sobreajuts econòmics i subvencions,  o l’atenció  i suport al risc de pèrdua de l’habitatge. També properament us donarem més informació sobre de què caldrà fer per obtenir aquests serveis.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges