Informació sobre el coronavirus

Seguiu tota l'actualitat sobre les afectacions del coronavirus al nostre municipi. La informació d'aquest apartat s'anirà actualitzant a mesura que es vagin prenent decisions que afectin a la ciutadania. També recomanem seguir les xarxes socials de l'Ajuntament per informar-vos de l'actualitat del poble.

Toc de queda a tota la població

Després d'un nou Estat d'Alarma decretat per l'Estat el passat 25 d'octubre, la Generalitat ha cregut necessari un TOC DE QUEDA de 22h a 06h
 
Per tan, i segons aquesta nova normativa: 
 
  • Resten prohibits tots els desplaçaments i la circulació per les vies públiques  entre les 10 de la nit i les 6 del matí.
  • S’estableix horari màxim d’obertura al públic per a establiments de serveis, comerç minorista, activitats esportives i recreatives, i espais públics a les 9 del vespre.
  • Les activitats culturals i els serveis a domicili de restauració han de finalitzar a molt tardar a les 10 de la nit

 

S’exclouen d’aquesta prohibició els desplaçaments de caràcter essencial, que caldrà justificar adequadament:
 
- Assistència sanitària d’urgència i per anar a la farmàcia per raons d’urgència, sempre que sigui a la més propera al domicili, així com per assistència veterinària urgent.
 
- Persones treballadores i els seus representants per anar o tornar del centre de treball en els casos en què el treball no es pugui realitzar en modalitat de treball a distància o teletreball, així com aquells desplaçaments en missió inherents al desenvolupament de les funcions pròpies del lloc de treball o de la seva activitat professional o empresarial. S’inclouen, en tot cas, els desplaçaments de persones professionals o voluntàries degudament acreditades per a realitzar serveis essencials, sanitaris i socials.
 
- Retorn al domicili des de centres educatius i de les activitats culturals i espectacles públics.
 
- Cura de persones grans, menors d’edat, persones dependents, amb discapacitat o especialment vulnerables per motius inajornables. S’inclouen els desplaçaments per necessitats de persones amb trastorns de la conducta, discapacitat o malaltia que requereixin activitat a l’exterior per al seu benestar emocional o de salut, quan estigui degudament justificat per professionals sanitaris o socials amb el corresponent certificat.
 
- Actuacions urgents davant d’òrgans judicials.
 
- Retorn al lloc de residència habitual després d’haver realitzat les activitats permeses relacionades anteriorment.
 
- Cura de mascotes i animals de companyia durant el temps imprescindible i sempre de manera individual en la franja horària compresa entre les 4 de la nit i les 6 del matí.
 
- Causa de força major o altra situació de necessitat justificada.
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges