30è Aniversari dels Gegants d'Artés

Serà una celebració on s’homenatjarà la història de l’entitat

Aquest proper diumenge 17 d’abril, l’Ajuntament d’Artés celebrarem el 30è aniversari dels Gegant d’Artés. La jornada començarà a les 11 del matí amb una trobada de colles geganteres a la Plaça Sant Pelegrí. Les colles convidades seran les de Prats de Lluçanès,  de Puig-reig, de Moià, de Navarcles, d’Avinyó i de Sallent. L’inici de la cercavila serà a les 11:30 hores i vindrà precedit per la reaparació dels Gegants d’Artés, que tornaran després d’haver estat remodelats. La cercavila recorrerà els carrers del poble i finalitzarà al Passeig Diagonal, davant del Kanal de Joves, amb una ballada de totes les colles. Tot seguit hi haurà un dinar popular a la Sala 2 de gener, al Complex Cultural de Cal Sitjes. El menú inclourà aperitiu, paella i postres a un preu de 6 €.

Després del dinar, i per a fer sobretaula, i haurà una entrega de records per a les colles participants i algunes sorpreses més.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges