8 de març DIA DE LA DONA TREBALLADORA

Des de l’ajuntament aprofitarem, una vegada més, un dia internacional per intentar fer reflexionar i modificar algunes actituds injustes de la nostra societat.
Actualment encara hi ha moltes dones que realitzen una doble jornada laboral, encara ara hi ha moltes dones discriminades pel simple fet de ser dona (amb sous inferiors, infravalorades per a realitzar segons quines feines, etc.)
Per això, des del Consell Comarcal del Bages s'ha preparat conjuntament amb ajuntaments i escoles de primària la “Cantata de la petita Puça”. La cantata que han estat preparant els alumnes de les escoles de la zona, veurà la llum el dimarts 8 de març a 2/4 de 6 de la tarda a la sala 2 de gener.
Per altra banda i seguint la dinàmica que es va iniciar el dia contra la violència masclista, també es realitzarà un taller. En aquesta ocasió serà sobre recursos davant agressions sexistes. El taller es farà el dimarts 8, d'1 a 2 del migdia i el dissabte 12, d'11 a 1 del migdia, a la sala 2 de gener, i tots dos són oberts a tothom.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges