8 de març, dia internacional de la dona treballadora

L’Ajuntament d’Artés, per contribuir amb la reivindicació tradicional d’aquest dia, vol col•laborar en la lluita per la visualització de la dona en el camp del treball i a la societat en general. Així doncs, ha preparat una xerrada dins de la campanya, conjunta amb el Consell Comarcal del Bages, “Trenquem els estereotips, per una societat on les professions no tinguin sexe”. La xerrada, titulada “Canviem els estereotips laborals” vol fer reflexionar sobre els estereotips i rols que son atribuïts socialment a les dones i als homes. Hi participaran M. Josep Feli, magistrada de l’Audiència provincial de Barcelona i jutgessa en temes de violència de gènere, Josefina Jo, enginyera de Mines, Elena Rueda, esportista de boxa i kickboxing, i Angelina Aguilar, de l’Associació Femenina artesenca. La xerrada tindrà lloc el mateix 8 de març a les 20:00 hores, a la Sala d’Actes de Cal Sitges.

 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges