ACTE AJORNAT: El paper de les renovables a l'Àfrica: un model a seguir

Amb motiu dels últims esdeveniments ocorreguts en l'actualitat política del país, queda supesa aquesta xerrada que estava prevista per avui .
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

 

 

Divendres, 3 de novembre, a les 19h a la Planta Baixa del Centre Cívic tindrà lloc la xerrada: El paper de les renovables a l'Àfrica: un model a seguir, a càrrec d'en Mario Llonch i Jaume Domingo.

 

COOPERACIÓ CONTROL I SEGUIMENT DE PROJECTES EN EL TERCER MÓN, Mario Llonch, president de la Fundació Por Una Sonrisa en África

Aquesta fundació actua diferents poblats del Senegal amb l’objectiu de col·laborar al seu desenvolupament sostenible.

Des dels seus inicis, el 2002, ha impulsat projectes d’escolarització, sanitat i desenvolupament.

Mario Llonch, parlarà d’un aspecte molt important: el seguiment i control dels projectes, per saber realment com s’inverteixen els diners de la cooperació. El control i seguiment sobre el terreny, permet evitar la corrupció i assegurar que els diners es destinen efectivament als projectes proposats.

SUPORT TECNOLÒGIC A ONG’S QUE OPEREN A L’ÀFRICA OCCIDENTAL, Jaume Domingo

A L’Àfrica, com en altres països del Tercer Món, hi ha ONG’s, moltes d’elles petites, que operen en els camps de l’escolarització i la salut. Creen estructures per a la seva sostenibilitat i alhora fan tasques de formació professional. Hi ha necessitats comunes: l’aigua que és font de vida, i l’electrificació solar que és font de llum i d’energia per al funcionament de les infraestructures.

En el decurs dels anys que ha donat classes d’ energies renovables a l’Escola Agrària de Manresa, el Jaume ha tingut la sort de trobar amics sensibilitzats per la solidaritat amb els més desafavorits. Això l’ha ajudat a poder crear una petita xarxa per donar suport en aspectes d’energies renovables, aigües, telecomunicacions i maquinària diversa a ONGs que li ho han requerit. Ha estat de vital importància la col·laboració de Moianès Solidari, AIMA, la UPC de Manresa i altres entitats i persones que han aportat donacions.

 
1
 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges