Actes 25 de novembre: Dia Internacional Contra la Violència de Gènere

Aquest 25 de novembre, amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, podràs participar, entre altres, en els següents actes:

Es faran dos Tallers col·loqui "i tu? què fas?" que seran oberts a tothom.

A les 8 del vespre, al Gimnàs de l'Escola Dr. Ferrer, representació de l'obra de teatre EL DIARI DE MARTINA.
Text representat pels actors: Àngels Torrens en el paper de “Martina” i Pere Font i en el de “Robert”. Ens ofereixen a sobre del escenari una magnífica interpretació plena de sentiment i crua realitat que ens dibuixa una situació de tantes possibles, entre una parella fora de la bona convivència i un amor malentès que no deixa indiferent a ningú.
El text de "Diari de Martina" no és tancat, sempre hi ha una oportunitat de donar-li més vida, més sentiment, més realitat i fer del text una història capaç de transmetre un missatge i crear debats interns en cada un dels espectadors envers la violència domèstica.
Una història senzilla però intensa i intemporal, amb la clara pretensió de donar un missatge emocional per tal de sensibilitzar al públic. Amb un eix molt definit, però que defuig de les estridències i sensacionalismes, amb una visió lo més real possible per donar-li credibilitat, tot i que l'obra guarda petits secrets que el públic podrà interpretar segons cregui.
SINOPSI:
La Martina, una dona de quaranta i pocs, es retroba amb els seus diaris, on ja hi escrivia de ben petita i on s'hi reflecteix quasi tota la seva vida. El seu marit, en Robert, tot hi tenir una infantesa complicada, va adreçar el rumb amb una bona carrera i enamorant-se amb deliri de la Martina.
Uns problemes econòmics arran de la crisi desestabilitzaran el matrimoni, tot són excuses d'en Robert que no amaguen en el fons el seu masclisme i la seva gelosia.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges