Adeu, polls

La presència de polls al cap és molt habitual pel fàcil contagi entre persones, la ràpida reproducció d'aquests insectes i les resistències generades als tractaments.

Els polls del cap piquen per alimentar-se de la sang, causant irritació i picor. Gratar-se pot desencadenar lesions a la pell i infeccions secundàries.

Per controlar les infestacions i les molèsties causades pels polls, el Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona ha elaborat el pòster "Adeu, polls" que recull informació sobre com evitar-los i eliminar-los.

Doneu un cop d'ull a les recomanacions a la informació del cartell "Adeu, polls" per tal de sumar sumar esforços per prevenir la presència de polls.

AdjuntMida
PDF icon CartellAdeuPolls.pdf148.67 KB
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges