Ajudes pel lloguer d’habitatges de l'Agencia de l'Habitatge de Catalunya

S'ha publicat al DOGC del 03/04/2017 la RESOLUCIÓ GAH/687/2017, de 28 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió, en règim de concurrència competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer.

L'objecte de la resolució és aprovar les bases reguladores de les subvencions per al pagament del lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d'exclusió social.

Persones destinatàries: persones físiques titulars d'un contracte de lloguer de l'habitatge que constitueix el seu domicili habitual i permanent i que compleixin els requisits de la base 4).

Import de la subvenció: 40% de l'import del lloguer anual amb un màxim de 2.400€ anuals per habitatge.

Incompatibilitat: aquestes subvencions són incompatibles per a les mateixes  mensualitats del mateix any amb el cobrament d'altres ajuts públics o d'entitats privades que tinguin la mateixa finalitat.

Les sol·licituds es presentaran amb imprès normalitzat a l'AHC, formalitzada i signada junt amb la documentació requerida a la base 8).

En el DOGC del 19/04/2017 s'ha publicat la RESOLUCIÓ GAH/786/2017, de 12 d'abril, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer per a l'any 2017

La convocatòria per al 2017 té una dotació pressupostària de 20.000.000 euros.

El termini de presentació de sol·licituds és de 2 mesos a comptar del 19 d'abril de 2017, és a dir, fins al 19 de juny de 2017.

Per a més informació podeu consultar el Quadre resum de l'Agència d'Habitatge de Catalunya i la web e-Catalunya: http://ecatalunya.gencat.cat/portal/index.jsp

Des de l’ajuntament d’Artés, esperem que la informació us interessi, i qui ho necessiti pugui accedir a la subvenció.

Qualsevol aclariment no dubteu en contactar amb l'àrea de territori o directament a la Oficina Local de Rehabilitació i Habitatge               

del Consell Comarcal del Bages (Muralla Sant Domènec, 24 de MANRESA, 936 930 361)

1
 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges