Anem al teatre!

Arts Escèniques 2019
Iniciem la programació estable de Cal Sitges de gener a juny. Una programació diversa on el teatre, la música i la dansa ens portaran a un món màgic, ple d’emocions, sentiments i que ens farà créixer culturalment.
 
Tot i les mancances de l’espai, volem apostar pel Complex cultural Cal Sitges com eix vertebrador de la cultura del nostre poble i que esdevingui un referent de comarca.
 
Des de l’àrea de cultura hem treballat aquesta programació amb molta il·lusió, però alhora amb professionalitat, buscant que cada espai i obra aporti a l’espectador sensacions diferents i així aconseguir una diversitat d’espectacles que ens enriqueixi culturalment.
 
Us podeu descarregar la programació sencera en l'enllaç inferior o bé, el trobareu en format llibret a diversos espais municipals o comerços.
 
Esperem que en gaudiu!
1
divendres 18 gener, 21:00
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges