Anul·lació acte central Correllengua 2017 Artés

La Comissió Correllengua Artés 2017 informa;

Davant l'extrema situació d'excepcionalitat política i social del nostre país, des de la Comissió Correllengua d'Artés hem decidit  finalment anul·lar l'acte central del Correllengua 2017.

Volem demanar disculpes per les molèsties que hagem pogut ocasionar i alhora agrair la col·laboració de totes les entitats que sempre han donat suport al Correllengua i, en concret, d'aquelles que un any més haurien participat en l'acte central d'enguany: els Bastoners d'Artés, el Raïm de Poesia, l'Escola Municipal de Música i l’espectacle final El més petit de tots, teatre musical per a tota la família, inspirat en el conte de Lola Anglada.

De fet, enguany, el Correllengua ret homenatge a Lola Anglada, il·lustradora  i escriptora de contes i exemple de resistència, d’amor al país i a la llengua catalana. La seva obra forma part del nostre imaginari col·lectiu i és recordada sobretot pels seus contes il·lustrats, com El més petit de tots, exemple de la lluita per les llibertats dels pobles i símbol de la resistència antifeixista.

Malgrat l'anul·lació de l'acte central, volem destacar la realització molt satisfactòria de la majoria dels actes paral·lels previstos, com, per exemple, l’exposició bibliogràfica “Coneix Lola Anglada i Sarriera”, amb un recull de les seves principals obres a la Biblioteca d'Artés, activitats i xerrades a l’Escola Vedruna i l’Institut Miquel Bosch i Jover i la tradicional penjada de pancarta al Pont de Cabrianes.

Amb tot, des de fa més de 20 anys, el Correllengua d’Artés treballa per a la difusió de l’ús social de la llengua i la promoció de la cultura popular dels Països Catalans des d’una aposta lúdica, popular i participativa.

En lluita per la llengua, la cultura i la llibertat dels Països Catalans!

En lluita per l'amnistia de tots els presos polítics!

Som República Catalana!

Comissió Correllengua Artés

Artés, Vall de la Gavarresa, Països Catalans

6 de Novembre  de 2017

1917 – 2017 - Centenari de la Revolta dels Burots, l’emancipació d’un poble esclau 

 

 

 

 

1
 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges