Aquest cap de setmana s’estrena ARTÉS ÉS CULTURA

El proper cap de setmana del 6 i 7 de maig, Artés durà a terme els actes d’AVUI ÉS CULTURA. L’Ajuntament d’Artés fa un canvi en l’enfoc de la promoció cultural i aposta per l’espectacle de carrer i gratuït. Així doncs, ha organitzat un cap de setmana ple de representacions i concerts que s’iniciarà el proper dissabte a les cinc de la tarda, amb l’espectacle infantil “Passeu-passeu”. A les 6 hi haurà lectura de poemes i tot seguit concert de la “Cèlia Vila i Sergio Padilla”. A les 7 començarà l’espectacle “Somnis d’Alicia” i a continuació circ amb la “Companyia de circ Moi Jordana” . El dissabte es clourà amb música a càrrec de “Black and White” a partir de les 20:45 i l’”Anaïs Vila” a les 21:30. El Diumenge estarà dedicat al teatre i a la cultura popular i es podrà gaudir a partir de les deu del matí, quan començarà l’esmorzar popular. Després hi haurà cultura popular amb els de Bastoners d’Artés i els Picapolls de la Gavarresa, l’espectacle infantil “Els tres pèls del dimoni” i microteatre fora del teatre amb “Píndoles”, amb un espectacle per a tots els públics. Finalitzarà el cap de setmana el grup de percussió “Fun Dan Mondays” a les dues del migdia.
Amb Avui és Cultura vol establir un vincle directe entre espectador i espectacle amb obres de curta i mitjana durada de diferents disciplines escèniques repartides per itineraris senyalitzats. Posant de relleu els espais del casc antic del municipi on es representaran una quinzena d’espectacles escènics i de cultura popular totalment gratuïts. Us esperem!

0
 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges