ARTÉS POSA A DISPOSICIÓ UN SERVEI DE REPARTIMENT A DOMICILI

Artés posa a disposició de la restauració un servei municipal de repartiment a domicili per esmorzars, dinars i sopars.

L’Ajuntament i el projecte Camàlics han sumat esforços per oferir el servei en temps de pandèmia.

La restauració del municipi d’Artés disposarà d’un nou servei municipal de repartiment a domicili durant els propers caps de setmana i mentre les restriccions per contenir la pandèmia que afecten al sector es veu afectat segueixin vigents.

L’Ajuntament d’Artés i Camàlics, transport sostenible, han arribat a un acord per poder tirar endavant aquesta iniciativa a partir del divendres 6 de novembre.

Gràcies a la iniciativa de l’Ajuntament s’ha pogut contractar una persona de la població que es trobava en situació d’atur de llarga durada que serà la responsable dels repartiments els divendres de 20 a 23 hores i els dissabtes i diumenges al matí de 9 a 11, al migdia de 13 a 15 hores i als vespres de 20 a 23 hores.

Per dur a terme aquest servei, l’Ajuntament posa a disposició el vehicle elèctric de la brigada municipal, el qual ha estat adequat per l’ocasió. Els veïns i veïnes d’Artés podran contactar amb aquells establiments (ja siguin restaurants, bars o granges) que ofereixin aquest servei. L’establiment, s’haurà de posar en contacte amb Camàlics que activarà el servei a domicili. Camàlics és un projecte de distribució de nova creació amb la voluntat d’oferir servei des de l’economia social, sostenible i ecològica.

L’alcalde Enric Forcada assegura que aquesta acció és una mesura més que l’Ajuntament pren per ajudar a un dels sectors que s’ha vist més afectat per la crisis del COVID-19. A més, “amb aquest repartiment també aconseguim generar ocupació durant unes setmanes i potenciar la mobilitat sostenible en el repartiment d’esmorzars, dinars i sopars”. Tot i això, afegeix que “el primer cap de setmana ens el prenem com a prova pilot per veure com funciona i poder valorar el servei”.

“Esperem que el servei funcioni i signifiqui un bon ajut que impulsi el sector de la restauració del municipi”, conclou. 

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges