Artés prepara un cap de setmana dedicat a la dona i al món laboral de fa 100 anys

Aquest cap de setmana, l’Ajuntament d’Artés ha programat una sèrie d’activitats amb la dona com a centre d’atenció. Així doncs, demà divendres 19 de maig, a partir de les 19:30 hores, hi haurà un acte que combinarà història i música anomenat “Dona i indústria, compartim experiències”. L’acte començarà amb l’explicació de l’experiència laboral a la indústria per part de diferents dones grans del municipi. A les 21h, els alumnes de l’Escola de Música d’Artés faran un concert amb temes de compositores i, tot seguit, s’acabarà l’acte amb l’actuació de Celeste Alías que posarà veu a poemes de Montserrat Abelló. L’acte està inclòs dins el Centenari de la Revolta dels Burots.
Per finalitzar el cap de setmana, el diumenge 21 de maig es realitzarà una sortida a la Maternitat d’Elna amb l’acompanyament de l’Assumpte Montellà, historiadora i escriptora, autora, d’entre d’altres llibres, de la Maternitat d’Elna. A la sortida es visitarà la Maternitat d’Elna i altres elements de la Catalunya nord.

0
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges