Artés, seleccionada per Europa per a tenir wifi gratuït en espais públics

Artés, seleccionada per Europa per a tenir wifi gratuït en espais públics

Artés és un dels 2.800 municipis europeus als quals se’ls ha atorgat una subvenció de fins a 15.000 euros per instal·lar punts wifi gratuïts.

La Comissió Europea impulsa el projecte Wifi4eu, amb un pressupost de 120 milions d’euros fins al 2010,  per tal de fer arribar wifi gratuïts a tots els espais públics.  Aquest any 2018 es va obrir la primera convocatòria per registrar-se al portal del projecte wifi4eu i sol·licitar una de les 2.800 subvencions que s’atorgaven. En total es varen presentar més de 13.000 municipis de tot Europa.

L’objectiu del projecte Wifi4eu és donar servei als principals espais públics com serien les biblioteques, parcs públics, ajuntaments, etc. En els pressupostos participatius infantils del 2017, una de les propostes plantejades pels infants artesencs va ser augmentar els espais municipals amb wifi obert. La subvenció atorgada per la Comissió Europea estarà destinada als materials i la seva instal·lació.

 
Més informació a http://www.wifi4eu.cat/
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges