Avui és cultura 2019

AVUI ÉS CULTURA

Els dies 3,4 i 5 de maig Artés celebra la 3a Edició del Festival Avui és cultura. 

Enguany, la nostra població celebrarà la 3a edició del festival d'arts escèniques AVUI ÉS CULTURA.  Al llarg dels tres dies de festival es duran a terme una gran diversitat d'activitats com seria el taller de circ, teatre i música, entre d'altres. 

L'objectiu de l'Avui és cultura és generar i difondre cultura a través d'un espai d'arts escèniques de proximitat, establint un vincle directe entre espectador i els diferents espectacles. Tanmateix, cal destacar la implicació i el treball de molts col·lectius.

Aquest any volem destacar la celebració dels 115 anys dels Bastoners d'Artés, dissabte 4 de maig, els quals estaran acompanyats de les colles de Prats de Lluçanès, Sallent, Santa Maria d'Oló, Tarragona, Gràcia i Sant Quintí de Mediona. 

El mateix dissabte, 4 de maig, el Pavelló Municipal d'Artés acollirà  el concert de Buhos, grup calafellenc que s'ha convertit en una de les bandes referents del paronama musical català i que, ha escollit el nostre municipi per presentar el seu últim àlbum "La Gran Vida".

Volem agraïr a participació de les escoles de la nostra població per regalar-nos l'art amb la qual guarnirem el carrer Jardí amb "L'art al carrer".

Esperem que gaudiu de la cultura des de totes les vessants i que, durant aquest cap de setmana, us apropeu a un tastet d'espectacles, concerts i activitats de qualitat i per a tots els públics. 

Podeu adquirir les entrades anticipades pel concert de Buhos a l'Ajuntament d'Artés, a l'espai del Kanal i a la Biblioteca o bé, online a través de la plataforma http://entrades.artes.cat

Més informació de Buhos a: https://www.artes.cat/actualitat/agenda/concert-buhos-festival-avui-%C3%A9s-cultura

Us podeu descarregar el programa sencer a través de l'enllaç que trobareu a la part inferior. 

Segueix l'actualitat del Festival Avui és Cultura a través de: http://www.facebook.com/AvuiCultura/

I a través de Instagram  @artesescultura o de Twitter @ArtesFesta 

1
divendres 3 maig, 21:00
divendres 3 maig, 21:00
dissabte 4 maig (tot el dia), diumenge 5 maig (tot el dia)
dissabte 4 maig, 17:00
dissabte 4 maig, 17:00
dissabte 4 maig, 17:15
dissabte 4 maig, 19:30
diumenge 5 maig, 10:30
diumenge 5 maig, 10:30
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges