Bonificacions a la C-16 a partir del 4 de gener

En aplicació del Pla global de millora de la mobilitat al Bages i del Pla d’homogeneïtzació de peatges, i per tal de gestionar específicament la mobilitat en els eixos de la C-55 i la C-16, la Generalitat de Catalunya posa en funcionament a partir del 4 de gener de 2016 tot un seguit de mesures.

Bonificacions entre Manresa i Terrassa
Gratuïtat en la barrera lateral de Sant Vicenç de Castellet, per als moviments interns entre l’enllaç 41 (per als vehicles que accedeixin a l’autopista des de l’entorn de Monistrol de Montserrat) i els enllaços 49 (Manresa sud), 50 (Manresa centre) i 54 (Sant Fruitós de Bages) en els dos sentits de la circulació.
50% de descompte en la barrera troncal de Sant Vicenç de Castellet per aquells vehicles que entrin o surtin de la C-16 pels enllaços 49 (Manresa sud), 50 (Manresa centre) i 54 (Sant Fruitós de Bates) en tots dos sentits de circulació.
Aquestes bonificacions se sumen a les ja existents. En poden gaudir de manera immediata a partir del 4 de gener de 2016 tots els vehicles de categoria II que facin moviments interns, que disposin de Teletac, que compleixin els requisits indicats i que circulin entre les 7 i les 10.30 h i entre les 17.00 h i les 21.00 h.
Els descomptes són específics i només s'apliquen per a moviments a Manresa i municipis del seu entorn. Queden exclosos d'aquestes bonificacions els moviments que tinguin continuïtat per altres vies d'alta capacitat, com la C-16 cap al nord, i en direcció Baix Llobregat o Vallès per la C-55 (a partir del P.K. 12 al sud del nucli de Monistrol de Montserrat) o la C-58 (a partir del P.K. 38 sobre el pont del Llobregat). Per a més informació consulteu el decret 161/2015.
Podeu trobar més informació a: http://territori.gencat.cat/ca/03_infraestructures_i_mobilitat/bonificac...

 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges