Busos per anar a veure teatre a Barcelona

Us fem arribar la següent proposta del Grup NEI Teatre:
Arran de la bona experiència viscuda el passat 15 de Març de 2015, on 18 persones van anar a veure “Joc de miralls” al Teatre Lliure de Montjuïc, amb el bus que havia organitzat el Grup NEI Teatre, l’entitat ha programat tres sortides més per aquest curs 2015-2016.
La primera d’elles serà aquest proper dissabte 28 de novembre, per anar a veure “Una altra pel·lícula” de David Mamet, al Teatre Borràs.
L’obra compta amb la direcció i actuació de Júlio Manrique, acompanyat d’en David Selvas i la Mireia Aixalà.
La reserva d’entrades d’aquesta primera obra ja es pot fer al Plans Fotògrafs, en horari comercial, fins al 19 de novembre. (veure preus i horaris a la imatge adjunta)
Per aquesta sortida també es prepara un sopar-col·loqui, posterior a l’obra. La idea és poder compartir un àpat amb tots els participants que ho vulguin, debatre les sensacions i idees plantejades a l’obra, i parlar del teatre en general.
Les altres dues obres programades per aquest curs són:
“El professor Bernhardi” d’Arthur Schnietzler, el 27 de febrer de 2016 al Teatre Nacional de Catalunya. L’obra està dirigida per Xavier Albertí, i interpretada per Joel Joan, Lluís Homar, Manel Barceló i Pep Cruz, entre d’altres.
“El curiós incident del gos a mitjanit” de Mark Haddon, el 28 de maig del 2016, al Teatre Lliure de Montjuïc. Compta amb la direcció de Júlio Manrique i l’actuació de Pol López, Cristina Genebat i Marta Marco, entre d’ altres.
D’aquesta manera, l’entitat de teatre local amplia l’oferta cultural al poble, que ja compta amb el projecte de Testimoni Escènic, i les obres i actuacions que realitzen les diferents entitats artesenques.
Esperem que la proposta d’obres us agradi i us animeu a venir i compartir una bona experiència!
Grup NEI Teatre

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges