Canvis al rebut de l'aigua: entrada en vigor de les noves tarifes

El 25 de juliol, la Comissió de Preus de Catalunya va autoritzar les noves tarifes per l’aigua que consumim a Artés recollint la compra en alta de l’aigua del Llobregat. Aquests nous preus tenen en compte aquesta nova compra (una part fixa igual per a tots els abonats/des i una part variable segons els consums) i a part, contempla la diferencia entre el preu que hem estat pagant de “l’aigua nova” amb les tarifes antigues des del setembre del 2015 fins a aquest juliol. Aquestes noves tarifes, vigents a partir del 26 de juliol, són:

*Part fixa de la compra d’aigua en alta: 3,5023 €/abonat/mes

*Part variable compra d’aigua en alta: 0,1899 €/m³

*Compra d’aigua del 2015: 1,4140 €/abonat/mes

Així doncs, una part de la propera factura de l’aigua que ens arribi ja contemplarà aquests nous preus, i la següent, ja serà íntegrament amb les noves tarifes.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges