Caravana musical per la Pau

El proper 23 de desembre a les 7 de la tarda, en el Complex Cultural de Cal Sitges d’Artés, tindrà lloc el concert solidari de Nadal.

El concert solidari, presentat per en Mingo Ràfols, comptarà amb les actuacions de la soprano Begoña Alberdi, la mezzosoprano Georgina Reyner i el pianista Josep. Prèviament al concert es durà a terme la presentació del projecte “ Caravana musical per la pau”, el qual neix amb la idea de transformar el drama de la guerra en un viatge a l’esperança, on els principals viatgers siguin els somriures, els colors, els sons, la dansa, l’amor, la solidaritat i la humanitat. Així doncs, ens agradaria poder fer arribar aquest regal a la infància refugiada fent ús dels instruments musicals i alhora realitzant tallers i classes.

És un projecte realitzat i dut a terme amb la participació i col·laboració d’un ampli nombre de voluntàries i voluntaris, així com Entitats de Solidaritat, Atap, Consell de l’Advocacia Catalana, Ajuntaments locals, Escoles de música, Diputació de Barcelona i Generalitat de Catalunya.

Un concert de gran nivell musical i d’una gran sensibilitat i solidaritat humana. Entre tots i totes fem que la música soni més fort que les armes.

1
dissabte 23 desembre, 19:00
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges