Casa nostra és casa vostra

El passat ple de gener, l’Ajuntament d’Artés es va adherir a la campanya popular Casa Nostra és Casa vostra per tal de manifestar la voluntat d’acollir als refugiats i refugiades.

Des del consell de Cooperació i solidaritat s’ha organitzat una xerrada el proper 14 de febrer a les 7 de la tarda per explicar la campanya Casa nostra és casa vostra. Explicarem també quina és la situació que hi ha actualment al nostre territori pel que fa als refugiats residents a Manresa i a Berga. Així també es podrà explicar les opcions que tenim individualment per col·laborar a l’acollida d’aquests i de nous refugiats, així com facilitar la seva socialització i adaptació a la seva nova casa. Per fer-ho comptarem amb la presència i ajuda del Conseller Comarcal Albert Marañón.

Per altra banda, i aprofitant que resideix al nostre municipi en Joan Babeli, protagonista del programa Sense ficció ("No puc tornar a casa", http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/sense-ficcio/no-puc-tornar-a-casa/video/5648526/) ens explicarà la situació actual de Síria, acompanyat per alguns dels refugiats que resideixen actualment a Berga.

Per acabar, volem animar a la població d’Artés a sumar-se a la manifestació del proper dia 18 de febrer a les 4 de la tarda a Barcelona.
Per facilitar-ne el transport s’han organitzat autocars que sortiran des de diferents punts de la comarca. Des d’Artés també s’organitza des del Consell de cooperació i solidaritat, i cal inscriure’s a la web http://participa.artes.cat/. El pagament, de 6 €, es realitzarà en el mateix autocar que sortirà a les 2 de la tarda del Kanal (Passeig Diagonal).

Podeu signar el manifest d’adhesió a la campanya a: http://www.casanostracasavostra.cat/signaelmanifest

 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges