CLOENDA DEL CONSELL D’INFANTS D’ARTÉS

El passat dijous 1 de juny de 2017, va tenir lloc al Complex Cultural de Cal Sitges l’acte de Cloenda del Consell d’Infants d’Artés amb la presència de la Regidora d’Educació, Elisabet Carracedo.
Durant la sessió, els/les nou Consellers i Conselleres del Consell d’Infants van presentar la feina feta aquest curs escolar que aviat tancarem.
Un dels projectes de més embargadura ha estat l’elaboració, conjuntament amb els consells d’infants de Callús, Sallent, Santpedor i Sant Joan de Vilatorrada del Manifest “L’Escola que volem”, que es va presentar el passat 3 de maig al Parlament de Catalunya davant la Presidenta Carme Forcadell.
L’acte es va celebrar amb tots els alumnes de 4t, 5è i 6è de les escoles Doctor Ferrer i Vedruna, un total de 190 infants (on algun d’ells també va poder participar proposant a l'Ajuntament vàries millores pel municipi). L’acte va concloure amb l’entrega de diplomes als Consellers i amb la presentació dels nous membres que formant part del Consell d’Infants el curs vinent.

0
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges