Comença el Juliol Jove

Un any més arriba el mes de juliol i amb aquest un nou Juliol Jove. Un mes ple d’activitats per tots els gustos perquè el jovent d’Artés no tinguin temps per avorrir-se! A causa de diferents causes imprevisibles i d’alt impacte, aquest any el programa físic arriba tard a les cases. Tot i això, el nou equip de joventut del Kanal ha treballat de valent per poder oferir un calendari que no pararà durant tot el mes!
Tallers de gralla, de DJ, d’estampació de samarretes, de polseres o de menjar entre altres; la gimcana aquàtica i la nocturna, basada en la Revolta dels Burots; sortides amb caiac, a fer bivac o al parc aquàtic; tornejos de vòlei, futbolí, futbol sala o bubble football; o nits plenes d’alegria com els concerts al Bosquet de l’Aplec, els banys nocturns o la festa final de Juliol Jove.
Volem destacar una activitat diferent i especial. Els dimarts dia 11 i 18 de juliol, durem a terme unes sessions obertes amb joves per iniciar el Pla Local de Joventut a Artés. En aquestes sessions, es muntaran una sèrie de dinàmiques per diagnosticar les necessitats bàsiques del poble en matèria de joventut. Aquestes sessions estaran definides per edats: el dia 11 a les 18:30 hores per a joves de 12 a 17 anys i el dia 18 a les 19 hores per a joves de més de 18. Us animem a que tots i totes les joves interessades vinguin a participar-hi. Com més representació hi hagi, més plural i exhaustiu serà el diagnòstic!
Volem donar les gràcies des d’aquí a totes aquelles persones que ens ajuden perquè el Juliol Jove tiri endavant, així com també a les que hi participeu i aconseguiu que sigui un èxit any rere any. Esperem que aquest any no sigui menys.
Així doncs començarem el Juliol Jove aquest divendres 30 de juny amb la 1a sessió del Taller de DJ, a les 17:00 hores al Kanal.
Bon estiu i ens anem veient pel Juliol Jove!

0
 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges