Concurs de logotips Commemoració del Centenari de la Revolta dels Burots

La Comissió Popular per a la celebració del Centenari de la Revolta dels Burots iniciarà un concurs de logotips durant el mes de maig.

El passat 17 de desembre, l’Ajuntament d’Artés va acordar en el ple la Creació del Grup de Treball per organitzar la Commemoració del Centenari de la Revolta del Burots, format per representants dels grups municipals i tota aquella gent que a títol individual vulgui aportar idees, informació i treball al grup. Alhora li va establir una partida als pressupostos del 2016 i 2017 per cobrir les despeses de tots els actes de commemoració, augmentable, segons els criteris del Grup de Treball. Des del passat 28 de febrer, un grup de persones es troba amb assiduïtat per a preparar aquesta efemèride tan assenyalada per la vila d’Artés.

Les línies de treball de la comissió són moltes i variades. Per exemple s’ha demanat suport a un historiador local, l’Adrià Cases, que farà una recerca exhaustiva per completar la informació sobre els fets. Una altra línia és la realització d’un concurs per a seleccionar quin serà el logotip destinat a ser la imatge del Centenari de la Revolta dels Burots i que pugui ser utilitzat en la difusió de les activitats i en el material de marxandatge. Aquest concurs s’iniciarà el proper diumenge 1 de maig. La comissió a cregut que aquesta data és idònia degut a l’analogia entre el que simbolitza el Dia del treballador i el que va significar la Revolta dels Burots (l’alliberament de les classes populars vers el caciquisme). Així doncs, fins al 27 de maig es podrà participar al concurs amb un premi de 300€.

Més informació a la web de participació ciutadana.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges