Contractes de joves en pràctiques per l’Ajuntament d’Artés

S'informa de la contractació urgent (per abans del 15 de novembre de 2016) de 2 joves en pràctiques per l’Ajuntament d’Artés.
Els perfils són els següents:

1 TÈCNIC EN ESTALVI ENERGÈTIC. Les funcions seran:
- Certificacions energètiques dels edificis municipals
- Estudi de la despesa energètica, propostes de millora d’eficiència i seguiment.
- Formació al personal.

Títol universitari: Enginyer/a tècnic industrial i/o similars.

1 ADMINISTRATIU/VA. Les funcions seran:
- Suport en tasques administratives i d’atenció al públic en diferents àrees de l’Ajuntament.

Títol universitari o Formació professional: Gestió i Administració Pública, Dret, ADE o similars. També CFGM o CFGS de l’àmbit administratiu i les finances.

IMPORTANT!!! : Els/les joves que es contractin han de complir els requisits següents: han d’estar inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO) al Servei Públic d’ocupació de Catalunya; han de ser beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil; han d’acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l’exercici professional, així com complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

Si encara no esteu inscrits dins el Registre de Garantia Juvenil ho podeu fer a través de la pàgina web http://garantiajuvenil.gencat.cat/ca/apunta-thi/

Si compliu aquests requisits i esteu interessats en alguna de les dues ofertes ens podeu enviar el vostre currículum a carrilloba@artes.cat per entrar a formar part del procés de selecció el més aviat possible.

Per qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte al telèfon 938305001 Ext.6.

 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges