El Carnestoltes d’Artés treballa per consolidar-se com una festa familiar assenyalada

Aquest proper dissabte 11 de març està programat el Carnestoltes d’Artés. Amb la finalitat clara de consolidar-se dintre de les agendes dels i les artesenques, el Carnestoltes d’enguany arriba amb força i amb tot un seguit d’actes ben variats pensats per a que tots els públics puguin gaudir d’una festa popular i de carrer. La rua de disfresses començarà a les 5 de la tarda, davant del Kanal. Les diferents comparses voltaran pels carrers de la vila i acabaran la desfilada a la Sala 2 de gener a partir de les 7, on es faran els repartiments dels premis. A dos quarts de 9 del vespre hi haurà el sopar popular, a 5 €, i cap a dos quarts d’11 començarà la Rua jove de nit, que tornarà a inundar els carrers d’Artés de color, música i diversió. A partir de les 12 de la nit, hi haurà la Nit de Carnestoltes, amb l’actuació de 9SON i el dj Luis de Frutos, que tindrà entrada lliure només els majors de 16 anys.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges