EL CONSELL D’INFANTS D’ARTÉS, CONJUNTAMENT AMB ALTRES QUATRE CONSELLS D’INFANTS DEL BAGES, PRESENTEN AL PARLAMENT DE CATALUNYA EL MANIFEST “L’ESCOLA QUE VOLEM”

El Consell d’Infants d’Artés, conjuntament amb altres quatre consells d’infants, van presentar el passat 3 de maig , el manifest “L’Escola que volem” al Parlament de Catalunya, davant la presidenta Carme Forcadell, Parlamentaris del Bages, Alcaldes i Regidors dels seus respectius municipis.
La trobada va consistir en la lectura del manifest que han estat treballant durant aquest curs 2016-2017, que recull en 34 punts l’escola que volen els infants de la comarca del Bages: més material per a les aules, mestres engrescats i motivats, millores en les zones d’esbarjo, aprendre de manera divertida, fer més experiments, entre d’altres.
En total, van participar a la sortida al Parlament una setantena de nens i nens d’Artés, Callús, Sallent, Santpedor i Sant Joan de Vilatorrada.
El projecte, impulsat pel Consell Comarcal del Bages i els Consells d’Infants d’aquests cinc municipis, ha volgut recollir la veu dels infants del Bages i les propostes que fan per millorar el sistema educatiu.

0
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges