El Consell d'Infants participa en una trobada territorial a Manresa amb altres Consells d'Infants del Bages

El passat 3 de novembre el Consell d’Infants d’Artés es va reunir novament per iniciar la feina per aquest curs escolar 2015-2016.
Els nou Consellers i Conselleres van assistir a una trobada territorial de consells d’infants del Bages al Museu de Geologia (situat a la Universitat Politècnica de Manresa).
Allà, la senyora Èlia Tortolero (consellera d’Educació del Consell Comarcal del Bages), la senyora Sandra Oliva (presidenta del Geoparc de la Catalunya Central) i el senyor Ferran Climent (geòleg), van explicar a tots els infants què són els Geoparcs (territoris amb límits definits que han apostat pel desenvolupament sostenible sobre la base d’un patrimoni geològic i de valor reconegut internacionalment).
Actualment existeix una xarxa global de 112 Geoparcs (en 32 països), un d’ells el Geoparc de la Catalunya Central (de moment, el primer i únic Geoparc de Catalunya).
La trobada va finalitzar amb un encàrrec molt precís: recopilar informació de les guixeres també anomenades “formació d’Artés”. Del treball que enguany realitzi el consell d’Infants d’Artés n’ha de sortir un vídeo que serà projectat a la XIX Simposi sobre l’ensenyament de la geologia que tindrà lloc el mes de juliol de 2016 a Manresa.
Us anirem informant de tot el treball.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges