El paper de les dones dins de la història

El Museu d'Història d'Artés ha organitzat per als dies 18 i 19 de novembre un conjunt de conferències i activitats per tractar el paper de les dones dins la història, des de la prehistòria fins a l'edat contemporània, un tema que considera que «ha estat desgraciadament silenciat en la historiografia tradicional». 

La jornada començarà el dissabte 18, a les 10 del matí, amb la presentació i la conferència «Indicis i evidències de la dona al llarg de la prehistòria», a càrrec de la doctora Anna Gómez Bach; el doctor Josep Cortadella parlarà de l'edat antiga i la doctora en Arqueologia Irene Cordón Solà-Segalés ho farà de l'antic Egipte. A la tarda, la professora d'Història Medieval ElisaVarela tractarà del paper femení en l'edat mitjana; la professora Mariela Fargas, de l'edat moderna i Maria Àngels Solà Parera, de la contemporània.

Els actes continuaran el diumenge amb una taula rodona protagonitzada per quatre dones.

Les inscripcions per participar a la jornada es poden fer a l'adreça de correu electrònic mhapfaura@gmail.com.

Els actes tindrà lloc a la sala de conferències de Cal Sitjes.
1
 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges