Entrega dels premis 2n Concurs de Relats de Temàtica Social

ENTREGA DELS PREMIS DEL SEGON CONCURS DE RELATS DE TEMÀTICA SOCIAL AMB ULLS D’INFANT

El passat dimarts 12 de desembre, va tenir lloc l’entrega dels premis del segon concurs de microrelats de temàtica social (http://concursderelats.blogspot.com) organitzat conjuntament pels Ajuntaments d’Artés, Avinyó, Calders, Monistrol de Calders i Santa Maria d’Oló.

Aquesta segona edició, la temàtica dels relats ha girat entorn a la temàtica dels desnonaments i tots els relats presentats han estat redactats a través de la mirada d’un infant.

Pel que fa a la categoria juvenil (de 12 a 18 anys) es van presentar un total de cinquanta sis relats, essent el primer finalista i guanyador del primer premi (dotat amb 150 euros) el relat Quan és fosc, d’Abel Laaouaj Garrigós, natural d’Artés. L’entrega del premi va tenir lloc a Artés davant els alumnes de Secundària de l’Escola Vedruna i l’Institut Miquel Bosch i Jover d’Artés.

Un total de nou relats es van presentar a la categoria adults (a partir dels 19 anys). Sandra Tubau Porta, de Calders, va ser la primera finalista i guanyadora del primer premi en aquesta categoria (dotat també amb 150 euros) amb el relat La lluna a la vorera. L’entrega del premi va tenir lloc a Avinyó al Catalunya. 

Relació finalistes i guanyadors:

  • Categoria Juvenil:

1r finalista: Abel Laaouaj Garrigós

2n finalista: Arnau Calvo Hernández

3r finalista: Farah Imlahi

4t finalista: Abril de Tena Subirana

5è finalista: Abril Cantó Llumà

 

  • Categoria general:

1r finalista: Sandra Tubau Porta

2n finalista: Marc Vilardell Casado

3r finalista: Jaume Pelfort Estrada

4t finalista: Rosa Herms Puig

5è finalista: David Careta Burdó 

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges