Entrega dels primers Certificats d’Acollida del Bages

Dimecres, 11 d'abril, va tenir lloc l'acte d'entrega dels primers Certificats d'Acollida del Bages a Artés a les persones que han finalizat tots els mòduls formatius.

En un acte celebrat a la Sala d'Actes de Cal Sitges, el Consell Comarcal del Bages va fer entrega dels primers Certificats d'Acollida a un total de 17 persones que han completat el circuit del S1A a l'Àrea Bàsica de Serveis Socials (ABSS) del Bages.

L'esdeveniment va comptar amb la presència del conseller de l'Àrea d'Acció Social i Ciutadana, Albert Marañón, el president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas i en Carles Macian, adjunt de la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya. Tots ells, juntament amb l'alcalde n'Ernest Clotet, van fer entrega del diploma que acredita que s'han realitzat les 120 hores formatives distribuides en tres mòduls formatius.

Per a més informació us podeu adreçar al Consell Comarcal a través de l'enllaç:

http://www.ccbages.cat/inclusio-social/servei-acollida-ciutadania/acolli...

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges