Foment de l'ocupació juvenil: nova feina d'estiu per a un/a jove d'Artés

Aquest estiu, com a novetat i com a política de joventut, es contractarà mitjançant un pla d’ocupació local, un/a jove a mitja jornada per tal de que pugui donar suport en tasques de joventut i cultura, tenint en compte la gran quantitat de feina que porten tan el Juliol Jove com la Festa Major. Aquesta nova plaça proposada té varis objectius: el primer és clarament el de cobrir necessitats i mancances d’ aquest període (del 20 de juny al 20 de setembre) en les àrees esmentades, així com escoltar i aprofitar noves idees d’una persona nova. Un altre objectiu és el de donar una feina d’estiu a algun/a jove del poble que no tingui l’oportunitat de treballar durant l’any ja sigui per estudis o perquè no aconsegueix trobar el seu espai laboral. També amb aquesta nova plaça fomentarem una mica més la implicació de nous joves en el teixit municipal, fent a aquesta persona partícip tan de comissions de Festa Major i Juliol Jove com en l’organització d’aquests grans actes. Per últim, esperem que la persona que finalment s’incorpori aquest estiu, pugui aprendre com funciona en petita escala l’administració pública i aprofiti per a guanyar hores d’experiència en aquesta.

Des d’ahir i fins al dia 1 de juny es pot presentar la sol•licitud i documentació necessària a les oficines de l’Ajuntament d’Artés.

https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=70426&idens=801090004

 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges