Graffitis a Artés

Actualment, al poble d’Artés encara es poden contemplar diversos grafits per parets, façanes, senyals, papereres, i molts altres llocs. Des de l’Equip de govern no volem condemnar l’art del grafit , però sí la falta de civisme i l’ús dels esprais per qualsevol altre tipus d’activitat que no sigui cultural o decorativa. Durant els mesos de gener i febrer, l’Ajuntament d’Artés va contractar una empresa especialitzada en la neteja d’aquestes pintades, una neteja duta a terme amb un material específic. Juntament amb aquesta empresa, la brigada municipal va tapar també molts d’aquests grafits amb pintura, repintant així diversos murs, parets d’edificis municipals, transformadors elèctrics o mobiliari urbà i algunes pertinences particulars.

Aquestes actuacions han costat un total de 4.468,20 € i, tot i treballar durant gairebé dos mesos, no han sigut suficients per a netejar totes les pintades del poble. Volem fer un reclam al civisme, ja que moltes vegades, la falta d’aquest comporta a unes despeses que haurien de ser innecessàries, i es podrien destinar a qualsevol altra inversió.

Per altra banda, com hem dit no volem condemnar l’art del grafit. Des del mateix equip de govern volem destinar algunes zones perquè, mitjançant algun concurs, aquells que realment estimen aquest art, puguin demostrar que els grafits també poden quedar integrats en l’urbanisme i decoració de qualsevol zona urbana.

L’Equip de govern

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges