Història d’Artés a través del testimoni de les dones

Història d’Artés a través del testimoni de les dones

A partir dels tallers que es varen realitzar dins del projecte Memòria Popular de les dones d'Artés, n'ha sorgit la publicació "Història d'Artés a través del testimoni de les dones".

Al llarg del passat 2018 es van dur a terme un conjunt de tallers per cercar el testimoni de les dones que han viscut, o encara viuen, a la nostra població. Així doncs, a través de fotografies antigues i objectes quotidians es va recuperar la memòria de les dones que han viscut les diferents transformacions d'Artés. 

Amb la informació i els testimonis s'ha editat "Història d'Artés a través del testimoni de les dones", un conjunt de records i vivències personals els quals ens traslladen a moments i esdeveniments històrics d'Artés.

Us podeu descarregar la publicació a l'enllaç inferior.

 

Des de l'Ajuntament d'Artés us volem agraïr el haver compartit els vostres records per poder-ne gaudir totes juntes.

AdjuntMida
PDF icon Revista-WEB.pdf2.15 MB
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges