Horts urbans ecològics

L’Ajuntament d’Artés i l'Associació l'Oliva han arribat a un acord per a la realització del projecte d'Horts Urbans Ecològics al municipi.

Ahir es va obrir el període de preinscripcions a aquest projecte, que permetrà disposar d'un tros de terra on practicar horticultura. Es pot realitzar la preinscripció omplint la butlleta adjunta i enviant-la per correu electrònic a artes@artes.cat. També  trobareu butlletes en paper al Kanal, a la Biblioteca, al Centre Cívic i a l’Ajuntament. El termini de presentació finalitza el 31 de desembre. El dia 9 de gener tindrà lloc la presentació pública i la setmana posterior es realitzarà, per sorteig, l’adjudicació final a les unitats que gaudiran d'un espai de terra per treballar-lo i cuidar-lo.

Està previst reservar un 10 % de les parcel·les a entitats o associacions sense ànim de lucre i a col·lectius més necessitats. Us animem a què hi participeu!

Per a qualsevol qüestió o dubte, podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic artes@artes.cat o a les oficines d’atenció ciutadana.

AdjuntMida
PDF icon Fixa preinscripcio.pdf319.38 KB
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges