Inici d'assemblees dels Pressupostos Participatius del 2018

La 1a Assemblea està convocada pel dijous 12 d’octubre a les 11:30 del matí, a la Sala d’Actes de Cal Sitges, i serà l’Assemblea de Zona.
 

La gent d’Artés comença a elaborar els pressupostos 2018. L’Ajuntament inicia per segona vegada les Assemblees de zona i temàtiques que han d’aportar les propostes d’accions per el proper any. Aquestes es votaran en una Consulta Popular i que serviran per definir quins projectes ha d’incorporar l’Equip de Govern en l’elaboració del pressupost de l’any vinent. L’objectiu d’enguany de l’Equip de govern és augmentar la participació de la ciutadania en relació a l’edició passada, tot i que considerem que ja va ser un èxit, és a dir, volem fer els Pressupostos Participatius cada cop més participatius.

Des d’aquest dilluns 9 d’octubre, s’han iniciat també els Pressupostos Participatius Infantils. L’objectiu d’aquesta branca dels Pressupostos Participatius és que els infants de 10 a 12 anys puguin fer propostes ,i també siguin partícips també en la elaboració de l’Artés que volem, fent èmfasis en la pedagogia de la participació, de la responsabilitat i de la col·laboració. És una treball que es fa amb les escoles de la vila.

La primera Assemblea d’adults serà la de Zona, on es debatran les propostes que siguin relacionades a la ubicació dels i les assistents, és a dir, on vivim. Serà aquest proper 12 d’octubre a les 11:30 hores a la Sala d’Actes de Cal Sitges.

A aquesta Assemblea li seguiran les Assemblees Temàtiques, on a cada una es parlarà sobre conjunts de temes concrets, i seran els dilluns, dimecres i divendres fins el 30 d’octubre.

Totes aquestes Assemblees serviran per recollir tota una bateria de propostes que es valoraran per part de l’Oficina Tècnica de l’Ajuntament i les propostes resultants seran prioritzades a traves d’una Consultar Popular, on podran votar la població major de 16 anys. Després d’aquesta, l’Equip de Govern elaborarà el pressupost municipal per l’any 2018 intentant incloure el màxim de les propostes més ben posicionades al resultat de la votació.

L’Equip de Govern fa una crida a la participació perquè, a través de mecanismes com els Pressupostos Participatius, la ciutadania pugui apoderar-se una mica més, fent-se partícips en la construcció del futur del poble i implicant-se en la pressa de decisions col·lectiva.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges