INICI DEL PROGRAMA DE DETECCIÓ PRECOÇ DE PROBLEMES DE SALUT EN ESCOLARS D’ARTÉS

Aquest curs 2015-2016 la Clínica Universitària de la Fundació Universitària del Bages, amb la col·laboració de la regidoria de salut de l’Ajuntament d’Artés, durà a terme la desena edició del programa de detecció precoç de problemes de salut en escolars.
El programa va destinat a alumnes de P4, P5 i 4t de primària de l’Escola Vedruna i P5 i 4t de primària de l’Escola Doctor Ferrer.
Enguany, les exploracions de logopèdia es faran als alumnes de P4, les exploracions de podologia als alumnes de P5 i les exploracions d’infermeria i fisioteràpia als alumnes de 4t de primària. Aquestes exploracions es completaran amb diverses activitats i tallers de promoció d’hàbits saludables.
Les dates de realització seran avui i els divendres 4 i 11 de març.
En total, es preveu que participin en el programa uns 140 alumnes dels dos centres docents.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges