INICIEM LA SEGONA FASE DEL PLA EDUCATIU D’ARTÉS

El mes de novembre l’Ajuntament d’Artés, amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona i el suport de l’empresa D-cas, va iniciar l’elaboració del Pla Educatiu d’Artés (amb la primera fase de diagnosi) amb la participació en uns grups de debat i discussió del consell escolar municipal, del consell d’infants, de les entitats, dels tècnics municipals i de la xarxa socioeducativa d’Artés (formada pels ajuntaments d’Artés, d’Avinyó, de Calders, de Monistrol de Calders i de Santa Maria d’Oló).
El passat 28 de febrer de 2017, va continuar aquest treball amb els mateixos grups de debat i discussió per tal de fer un retorn dels resultats de la diagnosi i per iniciar la priorització de les línies educatives a treballar al municipi als pròxims anys (tant per petita infància 0-3 anys com per infància i adolescència, joves i adults). La vigència del Pla Educatiu serà fins el 2023.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges