Josep Candàliga ha renunciat com a alcalde d’Artés en compliment al pacte de govern

A la finalització del ple ordinari del dijous passat 15 de juny, i com a assumpte sobrevingut, en Josep Candàliga va presentar la seva renúncia com a alcalde d’Artés. A la finalització d’aquest ple, es va convocar un ple extraordinari on es va votar al nou alcalde d’Artés, i així, l’Ernest Clotet va prendre la possessió del nou càrrec.
La renúncia de l’exalcalde és fruit del pacte que es va fer al principi de la legislatura entre els dos grups al govern, la CUP Artés i ERC Artés. Un dels acords d’aquest pacte de govern, va ser el compartir l’alcaldia 2 anys cada grup, i és per això que els propers 2 anys, l’alcaldia d’Artés la tindrà el grup de la CUP.

0
 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges