JULIOL JOVE ARTÉS 2019

Un any més arriba el mes de juliol i amb aquest un nou JULIOL JOVE!

Un mes ple d'activitats, tallers i sortides per tots els gustos perquè els i les joves d'Artés gaudeixin de l'estiu com mai.

Tallers d'estampació de gorres, de body painting, cinema, etc; sortides amb caiac, a fer barranquisme o al parc aquàtic; tornejos de vòlei, futbol sala o bubble football; o nits d'alegria com els concerts del Bosquet de l'Aplec, els banys nocturns o la festa final de Juliol Jove, són algunes de les activitats que s'ofereixen en aquesta proposta que hem volgut que sigui engrescadora, diversa i a l'abast de tothom.

Volem donar les gràcies des d'aquí a totes aquelles persones que ens ajuden perquè el Juliol Jove sigui possible, així com a tots i totes a les que hi participeu i aconseguiu que sigui un estiu ple de diversió, alegria i entreteniment.

Així doncs, començarem el Juliol Jove 2019 amb el Taller dissenya la teva gorra i el Curs de cerveses el pròxim 2 de juliol, a partir de les 17h al Kanal.

Bon estiu i ens veiem aviat!!

Per a més informació podeu contactar a través de whatsapp al telèfon 678 453 071,o al correu electrònic elkanalartes@gmail.com

Org. Ajuntament d'Artés

Col·labora: Diputació de Barcelona

AdjuntMida
PDF icon programa_Juliol_Jove.pdf292.31 KB
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges