L’Ajuntament contracta una jove en pràctiques dins el Programa de Garantia Juvenil 2023

Divendres, 8 de març de 2024 a les 00:00

L’Ajuntament d’Artés contracta una jove en pràctiques durant el període de 12 mesos, dins el Programa de Joves en Pràctiques – Garantia Juvenil 2023.

Un any més, l’Ajuntament d’Artés s’ha acollit a la subvenció destinada a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons la Resolució EMT/3737/2023, de 19 d’octubre, amb la contractació d’una jove en pràctiques pel període de 12 mesos, a jornada completa.

La contractació està emmarcada dins d’un programa de Garantia Juvenil a través del Servei d’Ocupació de Catalunya. La persona seleccionada té un contracte de treball formatiu per a l’obtenció de la pràctica professional, amb la categoria de Tècnica d’Educació, un pla de treball i una tutora designada per donar suport a les àrees d’Educació i Serveis Socials de l’Ajuntament, entre el període comprès del 15 de febrer de 2024 al 14 de febrer de 2025. 

Aquesta iniciativa millora l’ocupació de persones joves menors de 30 anys, mitjançant l’adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral, alhora que facilita la seva posterior incorporació al mercat laboral.

La persona contractada formarà part de l’equip de l’àrea d’Educació i realitzarà tasques d’acord amb la seva formació, amb l’objectiu de proporcionar-li la pràctica professional adequada als estudis cursats. Es tracta d’un perfil polivalent a nivell d’educació que donarà suport a l’aula socioeducativa i el consell d’infants, suport educatiu a infants i adolescents, suport a l’Oficina Municipal d’Escolarització, participació en projectes de diversificació curricular, participació en campanyes educatives, coordinació amb les AFA, entre d’altres.

La Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea per reduir l’atur juvenil, implementada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i amb el cofinançament del 40% del Fons Social Europeu Plus.

Darrera actualització: 08.03.2024 | 08:54