L'arribada del 4G a Artés provoca afectacions al senyal televisiu

L'arribada del senyal 4G a Artés pot afectar la recepció del senyal televisiu. En cas de tenir problemes en la recepció d'aquest senyal s'han establert un telèfon i una web per sol·licitar gratuïtament l'adaptació de l'antena.

Arran de l’imminent desplegament del canvi de tecnologia 4G a la banda de freqüències de 800Mghz, i davant la possibilitat que això provoqui problemes en la recepció del senyal de la televisió digital terrestre d’alguns usuaris, s’ha establert un procediment totalment gratuït d'adaptació de les antenes per solucionar aquestes afectacions.

Tant si es viu en un edifici col·lectiu com en un habitatge individual, el propietari, el president de la comunitat o l’administrador de finques haurà de contactar amb el Centre d’Atenció d’Usuaris al telèfon gratuït 900 833 999 o bé a la web www.llega800.es per tal que un tècnic solucioni l’afectació gratuïtament. Més enllà d’això, si els problemes persisteixen, hi haurà un termini de 6 mesos per reclamar la revisió de l'adaptació de les antenes al mateix web i al mateix telèfon.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges