LOTS DE NADAL 100% FETS A ARTÉS

Artés impulsa lots de Nadal amb productes fets al poble amb l’objectiu de promoure el producte local aquestes festes

Dins la línia de treball de promoció del producte km0 que impulsen l’ajuntament d’Artés i la Xarxa per a la Sobirania Alimentària de la Catalunya Central (XaSACC) , vuit empreses del municipi que elaboren producte agroalimentari participen en la iniciativa d’oferir algun dels seus productes en els lots de Nadal 100% fets a Artés. L’objectiu d’aquesta acció és potenciar el consum de productes elaborats a Artés durant aquestes festes de Nadal i sensibilitzar sobre la importància de consumir productes de proximitat i de qualitat.

Els lots s’adrecen tant a empreses com a entitats i a veïns i veïnes d’Artés que vulguin oferir un detall de qualitat i de proximitat per celebrar aquestes festes i s’emmarcaran dins la campanya de promoció de l’economia local #fempoble.

Hi ha 5 tipologies de lots amb una mostra representativa dels productes que s’elaboren al municipi: cava, vi, ratafia, cervesa, torró, carquinyolis, neules, galets i bull blanc. Les empreses que hi participen són el Celler Cooperatiu d’Artés, el Celler Gibert, el Celler Solergibert, Cerberus – Societat cervesera artesenca, la Pastisseria Pessics, Casa Amella, Carnisseries i Xarcuteries Posas i forn de pa de Cal Ton.

Els lots es poden encarregar en línia, a https://btiquets.com/event/lots-de-nadal-100-fet-a-artes, o bé en algun dels establiments col·laboradors (Celler Cooperatiu d’Artés, Celler Gibert, Celler Solergibert, Cerberus, Pessics Pastisseria, carnisseria i xarcuteria Posas i forn de pa de cal Ton).

També s’ha fet difusió a les empreses del municipi via correu electrònic i a la ciutadania en general via xarxes socials. El termini per encarregar els lots finalitza el 14 de desembre. Els dubtes i suggeriments es poden adreçar a promoeco.artes@artes.cat.

AdjuntMida
PDF icon lots-artes_compressed.pdf1.49 MB
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges