Millores al cementiri: instal·lació de dues línies de llum

Com alguns dels artesencs i artesenques ja deuen haver vist, fa uns dies es van acabar les obres d’habilitació d’un WC adaptat al cementiri. Fins ara n’hi ha un de mòbil, provisional, per no deixar l’equipament sense aquest servei.
El lavabo adaptat encara no està obert al públic perquè li falta la instal·lació de llum, que es col·locarà en breu, ja que es posarà tota una nova línia de corrent que cobreixi les dues zones de nínxols de l’entrada, de manera que gaudeixin de llum i endolls, per evitar haver de tirar cables amunt i avall, quan s’ha d’endollar l’elevador de taüts.
Vegeu la imatge adjunta, del croquis per on passarà la nova línia.
Amb aquestes millores, i d’altres posteriors, anirem tenint l’equipament més preparat de cara a l’ús que en fan els usuaris.

Àrea de Territori i sostenibilitat
Ajuntament d’Artés
ovilarasau@artes.cat
eforcada@artes.cat

AdjuntMida
PDF icon 160210 SKMBT_cementiri.pdf798.48 KB
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges