MILLORES ALS CARRERS LLOBREGAT, CARDENER I CARRETERA DE SALLENT FINALITZADES

Després de mesos de treballar-hi, finalment aquesta setmana s’han acabat les millores per a la seguretat i la mobilitat de la zona del carrer Llobregat i Cardener. Les primeres actuacions es van dur a terme abans de l’estiu. S’obrí el carrer Llobregat per a millorar el sistema de clavegueram mentre que al Cardener es marcà la zona de la vorera per la part exterior, per a controlar els cotxes en el revolt i protegir els vianants. Més endavant, ja al setembre, s’han dut a terme els asfaltats dels dos carrers així com l’aplicació de pintades per a senyalitzar el trànsit. Mentrestant, també s’arreglaren embornals que al moment s’estaven enfonsant. Per últim, i amb la brigada municipal, s’ha acabat de ficar el panot a la vorera del Cardener, així com un mirall per a millorar la visibilitat dels automòbils. Finalment, s’ha tallat de nou les herbes del solar de davant del carrer Llobregat per a deixar la zona ben endreçada.

Per altra banda, al carrer Sallent, també s’hi ha fet actuacions semblants. Ja fa més temps, es va fer una millora en els embornals per evitar acumulacions d’aigua al centre del poble aprofitant que el torrent passa exactament per sota d’aquest espai i que, per tan, l’embussament fos pràcticament impossible. També en la línia de millorar la recollida d’aigües que baixaven del barri vell, es va muntar un conducte de canalització d’aigües que travessava la carretera des del mur del carrer Bages fins a la zona deshabitada de l’altra banda. Alhora, també es va ficar la vorada per millorar l’accessibilitat dels vianants per la zona del mur. Així com als altres carrers, es va asfaltar tot el carrer Sallent, des de la rotonda d’entrada al poble, fins al carrer Rocafort, amb la posterior pintada de senyalització. Finalment també es va tallar de nou les herbes per millorar la visibilitat dels conductors sobretot en l’entrada de la rotonda.

Àrea de Territori i Sostenibilitat Ajuntament d’Artés

ovilarasau@artes.cat

eforcada@artes.cat

 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges